UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 1640
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Átadták a Polgári Térségi Járóbeteg Szakellátó Központot

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA LÉTREHOZÁSA A POLGÁRI TÉRSÉGI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÓ KÖZPONTBAN

Az "Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a kistérségekben" pályázaton 124 millió forint, egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyert a PÉTEGISZ Nonprofit Zrt. és Konzorciumi partnerei az "Érted?!, Velünk!" projekt keretében. Egészségfejlesztési Iroda nyílt március 21-én, erről értesültünk a pénteken tartott sajtótájékoztatón. A rendezvényen, amelyen részt vett Dr. Szócska Miklós Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkár is, bemutatták az egészségfejlesztési program céljait.

Az Egészségfejlesztési Iroda ünnepélyes megnyitóját 2014. március 21-én, pénteken tartották Polgáron, a Térségi Járóbeteg Szakellátó Központban. A rendezvényen részt vett Dr. Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár, Tóth József polgármester a konzorciumi partner képviseletében és Giricz Béla Lászlóné polgármester konzorciumi partner képviseletében.

Az Egészségfejlesztési Iroda tevékenységei körébe tartozik majd az egészségmegőrző klubok, életmódváltó programok, motiváló programok koordinálása, programok szakmai tartalmának kidolgozása, valamint a szűrések, egészségügyi roadshow-k, egészségnapok megszervezése, lebonyolítása. Ennek során folyamatos a kapcsolattartás a kliensekkel, egészségügyi szolgáltatókkal, önkormányzatokkal, járással, illetve civil szervezetekkel.

 

A részletes tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide!
(letölthető doc formátumban)

 

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.