Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Átadták a Polgári Térségi Járóbeteg Szakellátó Központot

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA LÉTREHOZÁSA A POLGÁRI TÉRSÉGI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÓ KÖZPONTBAN

Az "Egészségre nevelõ és szemléletformáló életmódprogramok a kistérségekben" pályázaton 124 millió forint, egyszeri, vissza nem térítendõ támogatást nyert a PÉTEGISZ Nonprofit Zrt. és Konzorciumi partnerei az "Érted?!, Velünk!" projekt keretében. Egészségfejlesztési Iroda nyílt március 21-én, errõl értesültünk a pénteken tartott sajtótájékoztatón. A rendezvényen, amelyen részt vett Dr. Szócska Miklós Emberi Erõforrások Minisztériuma egészségügyért felelõs államtitkár is, bemutatták az egészségfejlesztési program céljait.

Az Egészségfejlesztési Iroda ünnepélyes megnyitóját 2014. március 21-én, pénteken tartották Polgáron, a Térségi Járóbeteg Szakellátó Központban. A rendezvényen részt vett Dr. Szócska Miklós egészségügyért felelõs államtitkár, Tóth József polgármester a konzorciumi partner képviseletében és Giricz Béla Lászlóné polgármester konzorciumi partner képviseletében.

Az Egészségfejlesztési Iroda tevékenységei körébe tartozik majd az egészségmegõrzõ klubok, életmódváltó programok, motiváló programok koordinálása, programok szakmai tartalmának kidolgozása, valamint a szûrések, egészségügyi roadshow-k, egészségnapok megszervezése, lebonyolítása. Ennek során folyamatos a kapcsolattartás a kliensekkel, egészségügyi szolgáltatókkal, önkormányzatokkal, járással, illetve civil szervezetekkel.

 

A részletes tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide!
(letölthetõ doc formátumban)

 

<< vissza