Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Tisztelt Tiszagyulaházi Lakosok és Híveink!

Az egykor nálunk Plébánosként tevékenykedett, és sokak számára oly kedvelt MOLNÁR KÁROLY Atya az éven ünnepli felszentelésének 50. évfordulóját, azaz aranymiséjét.

Ezen boldog alkalommal szeretne Lakosainkkal és Híveivel együtt ünnepelni, itt a Tiszagyulaházi Római Katolikus 2011. június 12-én, 11 órakor a búcsúi szentmisében, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk!

Szeretnénk maradandó emlékkel meglepni az Atyát ezen jeles alkalomból, mégpedig egy fotóalbummal Tiszagyulaházáról.

Ehhez kérnénk segítségüket!

Szeretnénk megkérni mindazokat, akik rendelkeznek olyan régi fényképekkel, melyeken az Atya keresztelés, esketés, temetés vagy valamilyen más, nem egyházi szolgálat, ill. tevékenység kapcsán van jelen fényképeken, hogy azokat részünkre kölcsönadni szíveskedjenek abból a célból, hogy másolatot készíthessünk róluk.
Ezen másolatok fogják képezni a majdani fényképalbumot.

Természetesen az elkészítést követõen mindenki részére maradéktalanul visszajuttatjuk, ezért mindenkit kérnünk, hogy a képek hátoldalát saját nevükkel lássák el, hogy biztosan a tulajdonosának tudjuk visszajuttatni azokat.

Károly Atyának szeretnénk még egy emlékkönyvet is készíteni, és szívesen vennénk, ha pár sorral, emlékekkel színesítenék azt az Atya számára!

A képeket, ill. az üzeneteket bármelyik Egyháztanács Tagnak el lehet juttatni!

Köszönettel: a Római Katolikus Egyházközség

<< vissza