Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Ovi olimpián Aprajafalva lakói

Személyes meghívásnak tettek eleget Aprajafalva lakói, amikor október 10-én ellátogattak Újszentmargitára az elsõ kistérségi ovi olimpiára. Csetneki Csaba Újszentmargita polgármestere és Tóth Istvánné a Hétszínvirág óvoda vezetõje minden csapatot külön-külön invitált erre a jeles eseményre.

Már hetekkel a verseny elõtt megkezdték a lurkók a felkészülést, hiszen a feladatokat elõre megkapták. Az utolsó héten, hogy minél eredményesebb legyen a szereplés az újtikosi gyerekekkel az ottani iskola tornatermében gyakoroltak

A résztvevõ csapatok: görbeházi ovisok, polgári ovisok két csoportja, újtikosi ovisok, tiszagyulaházi ovisok, újszentmargitai ovisok.

Az idén a vándorserleget Görbeháza csapata vihette haza, így jövõre õk rendezhetik a második kistérségi oviolimpiát. A második helyen a 2. számú polgári csapat végzett. Õket követték az újtikosi óvodások, majd mi tiszagyulaháziak lettünk a negyedikek. A polgáriak 1. sz. csoport lett az ötödik helyezett, a sort az újszentmargitai csapat zárta. Természetesen minden résztvevõ kisóvodás éremmel a nyakában tért haza az olimpiáról, melyet Csetneki Csaba polgármester Úr nyújtott át a résztvevõknek.

 

 << vissza