Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Képzési támogatás

Továbbképzési és képzési támogatást nyert a Térségi Járóbeteg Szakellátó Központ

Több mint húszmillió forintos uniós támogatásból indíthat képzést/továbbképzést a Térségi Járóbeteg Szakellátó Központban. A támogatás célja az ellátás színvonalának emelése mellett, a szakemberek és a munkatársak szakmai kompetenciáinak fejlesztése.

A projekt során Szakrendelõnk öt fõ szakdolgozó részére szakasszisztensi képzést, és további háromféle menedzsment jellegû továbbképzést biztosít szakdolgozói számára.

A menedzsment jellegû képzés az Európai Unió kiemelt programjának, az életen át tartó tanulás jegyében történik. Célunk, hogy betegeinknek teljes körû, európai színvonalon történõ ellátást biztosítsunk.

A projekt tárgyát a szakmai minimumfeltételeknek való megfelelés, szakmai kompetenciákhoz való hozzásegítés, és az életpálya vonzóvá tétele képezi.

A PÉTEGISZ Nonprofit Zrt. "Képben lenni" címû, TÁMOP-6.2.2.A-11/11-2012-0076 jelû, az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott pályázatát a Humán Erõforrás Programok Irányító Hatóságának vezetõje 20.185.260 forint összegû támogatásra érdemesnek ítélte meg, amely száz százalékos Európai Uniós támogatással valósul meg.

A projekt a támogatás szerzõdés aláírását követõen indul és várhatóan 2014 decemberében fejezõdik be.

Forrás: http://www.petegisz.bicomix.hu/index.php/tamop-622a-11/173-kepzesi-tamogatas.html

 

<< vissza