Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Nyílt levél Tiszagyulaháza Polgárõrség
elnök asszonyának Kapus Istvánné /Bettinek/
Mikó Zoltán Tiszagyulaháza polgármesterétõl


Tisztelt Elnökasszony!

2005 évben álmodtam meg jómagam a képviselõ testülettel egyetértésben a polgárõrség megalakítását. Nagyon nehéz, rögös, embert próbáló út volt amíg idáig eljutottunk (gondoljanak a megalakulás nehézségére, a vezetõk kiválasztására, a jogszabályok, törvények, kötelességek, jogok útvesztõjére).

Azóta sok víz lefolyt a Tiszán! Tiszagyulaházának egy kiforrott saját egyenruhával rendelkezõ polgárõrsége van. Olyan emberekbõl áll, akik szabadidejüket áldozzák fel a település érdekében, és ezért semmit sem kapnak. Sõt fizetnek érte (1000 Ft tagdíj)! Olyan emberekbõl áll, akik bármikor készek nem csak a település biztonságát védeni, a lakosság biztonságérzetét növelni, hanem bármilyen építõ munkában is kiveszik a részüket (betonozás, hegesztés, kerítés építés, és sorolhatnám de nem teszem, mert talán kevés volna az egész újság is erre).

Arra kérem a lakosságot, hogy gondoljunk arra amikor éjszaka, esõben, hidegben a polgárõrök járõröznek a település utcáin. Ezt nem mindenki tenné meg. Gondoljunk szeretettel rájuk, hiszen a mi értékeinket védik, a mi érdekeinkben teszik a szolgálataikat.

Köszönöm a felelõsségteljes munkát, köszönöm, hogy mindig minden esetben számíthatok és számíthatunk rájuk. Kívánok munkájukhoz erõt, egészséget, elszántságot és kitartást.

Köszönöm a magam és a képviselõ testület, és remélem Tiszagyulaháza teljes lakossága nevében!

Mikó Zoltán
polgármester

<<vissza