Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Októberi sikerszüret

Ugye nem haragszanak, ha megosztom önökkel az elmúlt hónap sikereit. A mûvészeti csoportok nagyszerûen szerepeltek a különbözõ rendezvényeken.
Mivel a csoportok az újszentmargitai Mûvészeti Iskolához kapcsolódtak, felkérést kaptak az október 3-án induló korondi napok rendezvény sorozatában való részvételre.
Korond Erdély leghíresebb városa, Újszentmargitára látogatott 46 fõ, gyermek és felnõtt. Az ottani középiskola igazgatója, polgármestere, több tanár, mester ember, diák.

A dráma csoport nagy sikerrel mutatta be a Kapuk c. darabot.
El kell mondanom, hogy ez a darab nagyon felkavarta az erdélyi vendégek lelkét. Nem fogytak ki a dicséretbõl.

Október 6-án kopjafát avattak és négy diákunk Barna Eszter, Kola László, Radics Vivien, Radics Krisztián verselt illetve énekelt, szintén hatalmas sikerrel.
Még ugyan ezen az estén gálamûsort adott minden csoport. Szeretném megdicsérni a kistáncosokat akik a  Pogi-pogi darabot mutatták be, nagy sikerrel. A nagyobb lányok pontosan, precízen mutatták be produkciójukat, köszönet a jó munkáért. A fiúk elkápráztatták a közönséget ügyességükkel, mint mindig.

A drámások ezen a napon is csodálatosan szerepeltek. Az újszentmargitai tanárok, vendégek azt mondták, példaértékû a gyerekeink tudása, fellépése.

Alig telt el egy hét már újra buszra szálltunk és a fiúkkal utaztunk Görbeházára, ahol egy táncgálán szerepeltünk. Fergeteges sikert arattak. Megkérdezték, mennyit gyakorolnak ezek a srácok. Mondtam- sokat. Meg hát van bennük kitartás, jó szellem. Gratulálok a sikerükhöz.
Eltelt egy hét megint, újra felkérés.

Újszentmargitán nagyszabású Idõsek napját szerveztek. Külön kívánság volt, hogy a drámások mutassák be újra a Kapuk c. darabot.

Újra sikerük volt. Verset mondott Budai Judit, mindenkinek könnyet csalt a szemébe, továbbá verselt még Radics Vivien énekelt Radics Krisztián. Új produkcióként a „Milyen szép a világ”címû dalra Barna Eszter és Alexa Attila angol keringõt táncolt. Vastapssal jutalmazta õket a közönség

De még mindig nincs vége a sikersorozatnak.

Hétfõn október 23-án versmondó versenyen voltunk Görbeházán:

  • Radics Vivien,
  • Radics Ferenc,
  •  Barna Eszter,
  • Kola László


A helyezések:

  • Radics Vivien    I. helyezett        / 5-6.o. kategória
  • Barna Eszter     I. helyezett       / 9-12.o. kategória
  • Kola László       I. helyezett      / 7-8. o. kategória
  • Radics Ferenc   III. helyezett   / 9-12.o. kategória

Méltán lehetünk büszkék rájuk. Itt szeretném megköszönni minden mûvészeti csoportnak a sikeres szereplést, minden gyereknek a kitartó munkát.
Végtelenül büszke vagyok rájuk!

Egy tanárnak talán az a legnagyobb kitüntetés ha a diákjai ilyen színvonalon teljesítenek, szerepelnek. De dicsõséget hoznak e kis falunak is, ezért legyünk büszkék rájuk.

Fotógaléria

 

<<vissza