UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 4014
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Nyugdíjba vonult Juhász Margit igazgatónő

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték kollégái, tanítványai, barátai Juhász Margit igazgatónőt, aki február 11-én 40 éves szolgálat után utoljára tartott órát az iskolában.
Tarisznyával a vállán járta végig a termeket, elbúcsúzva minden osztálytól, majd átvonultunk a Művelődési házba ahol jelenlegi és volt tanítványai, kollégái versekkel, dalokkal köszönték meg neki az elmúlt negyven évben végzett pedagógiai munkáját.
1973. szeptember 01-től képesítés nélküli nevelőként az újtikosi általános iskolában kezdte a tanítást, 1979-ben szerzett tanári oklevelet. Szakmai tevékenységét az iskola vezetése mindig pozitívan értékelte, tantárgyai oktatását igényesen és tervszerűen végezte. Változatos módszerekkel oktatott és nevelt.  Tanítványaival közvetlen, jó kapcsolatot alakított ki.
1988-ban sikeresen megpályázta az igazgatói állást, így október 01-től az Újtikos-Tiszagyulaháza Általános Iskola, majd 1991-től az önállóvá vált újtikosi Általános Iskola igazgatója lett.
2005. szeptember 01-től az újra összevonásra került Újtikos-Tiszagyulaháza Általános Iskola igazgatójaként irányította az intézményt. Szakmai munkája igazgatóként és pedagógusként is magas szintű volt.
2009.08.01-től a hármas társulásban létrejött a GÚT Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde, ezután a Tiszagyulaháza Általános Iskolai Tagintézményének vezetője lett.

A nyugdíjas évek eltöltéséhez további jó egészséget
és kellemes pihenést kívánunk!

 

 

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.