Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Nyugdíjba vonult Juhász Margit igazgatónõ

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték kollégái, tanítványai, barátai Juhász Margit igazgatónõt, aki február 11-én 40 éves szolgálat után utoljára tartott órát az iskolában.
Tarisznyával a vállán járta végig a termeket, elbúcsúzva minden osztálytól, majd átvonultunk a Mûvelõdési házba ahol jelenlegi és volt tanítványai, kollégái versekkel, dalokkal köszönték meg neki az elmúlt negyven évben végzett pedagógiai munkáját.
1973. szeptember 01-tõl képesítés nélküli nevelõként az újtikosi általános iskolában kezdte a tanítást, 1979-ben szerzett tanári oklevelet. Szakmai tevékenységét az iskola vezetése mindig pozitívan értékelte, tantárgyai oktatását igényesen és tervszerûen végezte. Változatos módszerekkel oktatott és nevelt.  Tanítványaival közvetlen, jó kapcsolatot alakított ki.
1988-ban sikeresen megpályázta az igazgatói állást, így október 01-tõl az Újtikos-Tiszagyulaháza Általános Iskola, majd 1991-tõl az önállóvá vált újtikosi Általános Iskola igazgatója lett.
2005. szeptember 01-tõl az újra összevonásra került Újtikos-Tiszagyulaháza Általános Iskola igazgatójaként irányította az intézményt. Szakmai munkája igazgatóként és pedagógusként is magas szintû volt.
2009.08.01-tõl a hármas társulásban létrejött a GÚT Általános Iskola, Óvoda és Bölcsõde, ezután a Tiszagyulaháza Általános Iskolai Tagintézményének vezetõje lett.

A nyugdíjas évek eltöltéséhez további jó egészséget
és kellemes pihenést kívánunk!

 

 

<< vissza