UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 3170
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Tájékoztató a Képviselő - testületi üléséről

Tiszagyulaháza Község Önkormányzata 2011. június 30-án tartotta soron következő ülését, ahol több fontos napirendi pontot is tárgyalt. A Polgármesteri jelentést követően a testület hosszasan vitatta a GÚT Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde 2010/2011-es tanévben végzett munkájáról szóló beszámolót, melyet egyhangúan elfogadott. Ezt követően a testület az óvoda nyári nyitvatartásáról döntött, mely szerint Tiszagyulaházán az Óvoda július 31-ig tart nyitva.

További fontos napirend volt a belterületi bel-és csapadékvíz-védelmi fejlesztésre vonatkozó pályázat benyújtásának előkészítésével kapcsolatos döntések meghozatala. A pályázat benyújtására 2011. november 30-ig van lehetőség, ezért már a geodéták a szükséges felméréseket megkezdték az utak és a csapadékvíz elvezető árkok mentén.

A pályázat, terveink szerint konzorciumi formában, Újtikos Község Önkormányzatával közösen kerülne benyújtásra.

A polgármester tájékoztatást adott többek között arról, hogy Tiszagyulaháza Község Önkormányzata parlagfűmentes település pályázaton 244 000 Ft támogatás nyert. A támogatásból 2 db motoros fűkasza vásárlása történt,  melyet Mikó Zoltán polgármester adott át Kós István falugondnoknak, és felhívta a figyelmet a balesetmentes és biztonságos üzemeltetésre.

 

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.