Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Őszirósza Idősek Klubja Tiszagyulaházán

2005 februárjában a Képviselõ-testület és Mikó Zoltán Polgármester Úr elhatározták, hogy segítik a településen élõ idõs, magányos embereket. A Területfejlesztési Tanács Vis Major alapjából tudták ezt megvalósítani. A régi szolgálati lakást lett átalakítva.

2006. február 22-én nagyon nagy érdeklõdés keretében került sor az átadásra. Tóth József a Hajdú-Bihar Megyei Küldött Közgyűlés Alelnöke színes tv-vel lepte meg a jelenlévõket. Újtikos község polgármestere és alpolgármestere (Tóth Miklós és Török Józsefné) is megtisztelte jelenlétével az átadást.

Mikó Zoltán polgármester úr ünnepi beszéde után Budai Judit 4. osztályos tanuló szavalata hangzott el, majd a Beszeterczey Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tiszagyulaházi táncosai léptek föl. Az ünnepség végén ismét egy vers hangzott el, Visokai Istvánné nyugdíjas elõadásában.

A falu lakossága összefogott és megmozdult, ajándékokkal jöttek a megnyitóra. Hoztak függönyt, mikrosütõt, csillárokat, faliképeket, poharakat, DVD-lejátszót, tv-állványt, vérnyomásmérõt. A Tiszagyulaházáért Alapítvány 100.000.- Ft-ot ajánlott fel, melybõl konyhabútort fognak vásárolni.  Az újszentmargitai Önkormányzattól bútorokat kaptak ajándékba.

Az idõsek klubja régi hiányosságot fog pótolni az idõs emberek életében. Az átadás után családias hangulatban, üdítõ és pogácsa fogyasztásával, kötetlen beszélgetéssel telt az idõ. Tóth József készségesen válaszolt az idõs emberek kérdéseire.

A klub további működését Szép Jánosné képviselõ fogja ellátni, mint klubvezetõ, Varga Dánielné szociális gondozó segítségével. 

 

  

<< vissza