Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Novemberi testületi ülés napirendjének jelentõs részét az Önkormányzat költségvetésével kapcsolatos kötelezõ feladatok tették ki. A testület elfogadta a háromnegyed éves gazdálkodásról szóló beszámolót, módosította a teljesítéseknek megfelelõen a 2009. évi költségvetési rendeletet. Elfogadta a 2010. évi költségvetési koncepciót, valamint a 2010. évi átmeneti gazdálkodásról szóló rendeletet.

Második napirendben az államigazgatási hivatal szakmai véleményének megfelelõen módosította  a testület a talajterhelési díjról és a szociális ellátásokról szóló rendeletét. Ezek a módosítások a lakosságot érdemben nem érintik, eljárási és jogértelmezési szabályokat kellett a testületnek  a rendeletekben pontosítania.
Ezt követõen a képviselõk elfogadták az Újtikossal közösen fenntartott oktatási intézmény záró elszámolását.

A következõ napirendben a 2010. évi belsõ ellenõrzési tervrõl határozott a testület, és az önkormányzat fenntartásában mûködõ konyha átvilágítását tûzte ki célul.

Ezt követõen számlavezetõ pénzintézet váltásáról döntöttek a képviselõk. Ennek eredményeként 2010. február 1-tõl a Polgári Takarékszövetkezet látja el az Önkormányzat számlavezetésének feladatait.

Zárt ülésen a testület szociális ügyeket tárgyalt.

<< vissza