UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 1642
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Novemberi testületi ülés napirendjének jelentős részét az Önkormányzat költségvetésével kapcsolatos kötelező feladatok tették ki. A testület elfogadta a háromnegyed éves gazdálkodásról szóló beszámolót, módosította a teljesítéseknek megfelelően a 2009. évi költségvetési rendeletet. Elfogadta a 2010. évi költségvetési koncepciót, valamint a 2010. évi átmeneti gazdálkodásról szóló rendeletet.

Második napirendben az államigazgatási hivatal szakmai véleményének megfelelően módosította  a testület a talajterhelési díjról és a szociális ellátásokról szóló rendeletét. Ezek a módosítások a lakosságot érdemben nem érintik, eljárási és jogértelmezési szabályokat kellett a testületnek  a rendeletekben pontosítania.
Ezt követően a képviselők elfogadták az Újtikossal közösen fenntartott oktatási intézmény záró elszámolását.

A következő napirendben a 2010. évi belső ellenőrzési tervről határozott a testület, és az önkormányzat fenntartásában működő konyha átvilágítását tűzte ki célul.

Ezt követően számlavezető pénzintézet váltásáról döntöttek a képviselők. Ennek eredményeként 2010. február 1-től a Polgári Takarékszövetkezet látja el az Önkormányzat számlavezetésének feladatait.

Zárt ülésen a testület szociális ügyeket tárgyalt.

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.