UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 48
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Gyalogló világnap

Az október 7-én megrendezett gyalogló napon a részvétel nem volt nagy, de az a 35 lelkes ember, aki eljött, nagyon jól érezte magát. A  rendezvény megnyitása után bemelegítés és séta következett, amely 5 km volt, és bő egy órát vett igénybe. Ezt követően életmód előadással folytatódott a program, amelyet a Fitomed munkatársa tartott meg. Az előadás után tombolasorsolást tartottunk, ahol értékes nyereményeket kapott mindenki (pólókat, sportfelszereléseket, vásárlási utalványokat sorsoltunk).

Zárásként minden résztvevőt és támogatót vendégül láttunk egy kis inni és harapnivalóval, majd egy kötetlen beszélgetés mellett kiértékeltük a történteket. Úgy vélem, hogy a gyaloglónap jól sikerült a csekély résztvevők ellenére is.

Ezúton szeretném megköszönni:

  • Szép Jánosné (Beruska néninek) és Hudák Barnánénak (Ilonkának) akik nem csak legyalogolták a távot, hanem a rendezvény ideje alatt vérnyomás és vércukorszint mérést végeztek;
  • Pisák Gábornak, aki a hangtechnikai feladatokat látta el;
  • Lénárt Tamásnak, Szabó Ádámnak és Perényi Zsoltnak, akik a fordítóponton és felügyeletben szorgoskodtak;
  • Tiszagyulaháza és Tiszadob polgárőreinek az útlezárásokért;
  • A polgári Többcélú Kistérségi Társulásnak, a HHT 98-nak, Tiszagyulaháza Önkormányzat képviselő testületének;
  • Italnagykereskedő ház, Family-t Bt., Pál Mihály, Nyakas Imre, Hollósvölgyi Ferenc Péter, Polonkai Gábor, Antal Zsuzsanna,  Aretasz KFT,  Ibusz, Herbák József, Megyesi István, Megyesi Elemér, Szarka László, Lukács Istvánné, Sörbank söröző, Hizsnyik Sport bolt, Szuperinfó, Tiszaújvárosi Krónika támogatásait illetve ajándékait.

Nem utolsó sorban külön köszönetet mondanék a legidősebb és a  legfiatalabb résztvevőknek: Visok Istvánnénak, Baróczi Józsefnénak, Szép Jánosnénak, Kosina Kendének és Lukács Alexnek.

Lukács István

<<vissza

 
 
UniWeb Bt.