Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Gyalogló világnap

Az október 7-én megrendezett gyalogló napon a részvétel nem volt nagy, de az a 35 lelkes ember, aki eljött, nagyon jól érezte magát. A  rendezvény megnyitása után bemelegítés és séta következett, amely 5 km volt, és bõ egy órát vett igénybe. Ezt követõen életmód elõadással folytatódott a program, amelyet a Fitomed munkatársa tartott meg. Az elõadás után tombolasorsolást tartottunk, ahol értékes nyereményeket kapott mindenki (pólókat, sportfelszereléseket, vásárlási utalványokat sorsoltunk).

Zárásként minden résztvevõt és támogatót vendégül láttunk egy kis inni és harapnivalóval, majd egy kötetlen beszélgetés mellett kiértékeltük a történteket. Úgy vélem, hogy a gyaloglónap jól sikerült a csekély résztvevõk ellenére is.

Ezúton szeretném megköszönni:

  • Szép Jánosné (Beruska néninek) és Hudák Barnánénak (Ilonkának) akik nem csak legyalogolták a távot, hanem a rendezvény ideje alatt vérnyomás és vércukorszint mérést végeztek;
  • Pisák Gábornak, aki a hangtechnikai feladatokat látta el;
  • Lénárt Tamásnak, Szabó Ádámnak és Perényi Zsoltnak, akik a fordítóponton és felügyeletben szorgoskodtak;
  • Tiszagyulaháza és Tiszadob polgárõreinek az útlezárásokért;
  • A polgári Többcélú Kistérségi Társulásnak, a HHT 98-nak, Tiszagyulaháza Önkormányzat képviselõ testületének;
  • Italnagykereskedõ ház, Family-t Bt., Pál Mihály, Nyakas Imre, Hollósvölgyi Ferenc Péter, Polonkai Gábor, Antal Zsuzsanna,  Aretasz KFT,  Ibusz, Herbák József, Megyesi István, Megyesi Elemér, Szarka László, Lukács Istvánné, Sörbank sörözõ, Hizsnyik Sport bolt, Szuperinfó, Tiszaújvárosi Krónika támogatásait illetve ajándékait.

Nem utolsó sorban külön köszönetet mondanék a legidõsebb és a  legfiatalabb résztvevõknek: Visok Istvánnénak, Baróczi Józsefnénak, Szép Jánosnénak, Kosina Kendének és Lukács Alexnek.

Lukács István

<<vissza