Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

„Legyen minden napod karácsony”


2017. december 21-én a tiszagyulaházi felsõ tagozatosok immár hagyományos karácsonyi mûsorukkal kedveskedtek családtagjaiknak, vendégeiknek, jelenlegi és egykori diáktársaiknak. Osztályonként egy-egy mûsorszámmal ringatták ünnepi hangulatba szeretteiket, azokat, akik fontosak számukra.
Az adventi gyertyákat a 6. osztály egy verses zenés mûsor keretében gyújtotta meg, majd ezt követte a 7. osztály karácsonyi tánca. Az ötödikesek mûsorában melyet már a gyertyák fénye világított meg, megismerhettük a négy gyertyaszál történetét. Ezután a nyolcadikos lányok tánca következett, majd a hetedikesek egy szívhez szóló történet elõadásával ajándékozták meg a közönséget. Végül a nyolcadik osztály fényképes karácsonyi üdvözlete zárta a mûsort.
Ezt követõen került sor a Karácsonyi vers-és meseíró pályázat eredményhirdetésére.                    

11 karácsonyi vers és 12 karácsonyi mese, illetve történet érkezett be iskolánk tanulóitól. A titkos szavazás után kialakult sorrendet Bartháné Csuhai Ilona tagintézmény-vezetõ ismertette.

A vers kategória helyezettjei:
1. Farkas Blanka: Karácsony
2. Vándor Marcell: Karácsony este
3. Szûcs Máté: Karácsony

A mese kategória helyezettjei:
1. Papp Veronika: Varázslatos karácsony
2. Szöges Zsombor: A hóember
3. Nagy Cintia: A szegény gazdag

Szívbõl gratulálunk mindenkinek, és ezúton is kifejezzük köszönetünket a hajdúböszörményi tankerületnek a díjak felajánlásáért.
Diákönkormányzatunk nevében szeretném megköszönni a felkészítõk, segítõk munkáját és a támogatók felajánlásait.

Bartháné Tamás Mária
     DÖK segítõ pedagógus