UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 48
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

A tévesen kipostázott gázszámlákról

A januárban tévesen kipostázott gázszámlák miatt levélben fordultunk a TIGAZ kirendeltségéhez, és kértük tájékoztassanak bennünket a felmerült hibákról és annak megoldási lehetőségeiről. Levelünkre a napokban a következő választ kaptuk.

Részlet a levélből:

"Társaságunk fontosnak tartja, hogy az elmúlt hetekben sajnálatos számlázási hiba kapcsán Önt, mint a település elsőszámú vezetőjét közvetlenül is tájékoztassuk arról, milyen lépéseket tettünk annak érdekében, hogy jelen levelünkkel ma már a megoldott helyzetről számolhassunk be.

Előzmények:

Közel 1,2 millió fogyasztónk közül hozzávetőlegesen 43 ezer ügyfelet érintett az a technikai hiba, amely miatt 2007. január 24-25-én részükre nem a ténylegesen leolvasott mérőállás, hanem az előző évi átlagfogyasztásuk alapján meghatározott összeg került kiszámlázásra. Tekintettel a tavalyinál sokkal enyhébb időjárásra, a becsült számlák és a tényleges fogyasztás közti különbség jelentős volt e számlák végösszegében.

Ügyfeleinknek a becsült számlákkal kapcsolatban nem volt teendőjük, amelyről a fogyasztóinkat tájékoztattuk. Társaságunk a tételes ellenőrzést és pontosítást követően a becsült számlákat stornírozta, és 2007. február 13-áig megküldtük érintett ügyfeleink felé a korrigált számlákat, ezzel lezárva ezt a folyamatot.

Az ügyben tett intézkedéseink- rendelkezésre állás, elérhetőség:

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai bővített időtartamban, hétköznap reggel 7 órától 19 óráig és szombaton 7 órától 15 óráig állnak a rendelkezésre. Sajnos még így is előfordulhat, hogy ügyfeleink csak hosszabb várakozási idővel érnek el minket, hiszen a gázártámogatás változása miatt még mindig jelentős a megkeresések száma. (Az átlagos napi 5-6 ezer hívás helyett 20-60 ezer hívást kellene fogadjon.) A megerősített személyes ügyfélszolgálati és telefonos rendelkezésre állást mindaddig fenntartjuk, amíg ezt a megkeresések száma indokolttá teszi."

Hajdúszoboszló, 2007. 02. 23. 

<< vissza 

 
 
UniWeb Bt.