UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 4023
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

IDŐSEK NAPJA


Már hagyománnyá vált, hogy évente egy alkalommal összejövünk azért, hogy kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket.
November 9-én pénteken gyűltünk össze a Művelődési házban, hogy köszöntsük a tiszagyulaházi időseket. A köszöntést Mikó Zoltán polgármester kezdte, aki külön köszöntötte településünk legidősebb emberét Tóth Istvánt, és legfiatalabb jövevényét a mindössze néhány napos Kánai Hajnalkát.
Kulturális műsorunkban fellépett a Kisborockás néptánccsoport, az Újszentmargitai Borisszák népdalkör és Radics Vivien, aki verssel köszöntötte a vendégeket.
A műsor után következett a vacsora, mely az idén szarvaspörkölt és toroskáposzta volt, melyet gulyáságyúban készített a két szakács Budai Béla és Aleva Tibor.  A finom pogácsát az óvoda konyha dolgozói sütötték. Vacsora után kötetlen beszélgetésre nyílt lehetőség a falu vezetőivel, településünk jövőjéről, várható pályázatokról. Polgármester úr tájékoztatta a jelenlévőket, milyen változásokra számíthatnak a jövő évben.
Reméljük mindenki jól érezte magát és jövőre is találkozunk rendezvényünkön!
Itt szeretnénk köszönetet mondani Megyesi Istvánnak és feleségének, akik anyagilag is támogatták a rendezvényt, a Hivatal dolgozóinak, azoknak a közmunkásoknak, akik az előkészületben vettek részt, a két szakácsnak és mindazoknak, akik a lebonyolításban is segítségünkre voltak.

 

 

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.