Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

IDÕSEK NAPJA


Már hagyománnyá vált, hogy évente egy alkalommal összejövünk azért, hogy kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket.
November 9-én pénteken gyûltünk össze a Mûvelõdési házban, hogy köszöntsük a tiszagyulaházi idõseket. A köszöntést Mikó Zoltán polgármester kezdte, aki külön köszöntötte településünk legidõsebb emberét Tóth Istvánt, és legfiatalabb jövevényét a mindössze néhány napos Kánai Hajnalkát.
Kulturális mûsorunkban fellépett a Kisborockás néptánccsoport, az Újszentmargitai Borisszák népdalkör és Radics Vivien, aki verssel köszöntötte a vendégeket.
A mûsor után következett a vacsora, mely az idén szarvaspörkölt és toroskáposzta volt, melyet gulyáságyúban készített a két szakács Budai Béla és Aleva Tibor.  A finom pogácsát az óvoda konyha dolgozói sütötték. Vacsora után kötetlen beszélgetésre nyílt lehetõség a falu vezetõivel, településünk jövõjérõl, várható pályázatokról. Polgármester úr tájékoztatta a jelenlévõket, milyen változásokra számíthatnak a jövõ évben.
Reméljük mindenki jól érezte magát és jövõre is találkozunk rendezvényünkön!
Itt szeretnénk köszönetet mondani Megyesi Istvánnak és feleségének, akik anyagilag is támogatták a rendezvényt, a Hivatal dolgozóinak, azoknak a közmunkásoknak, akik az elõkészületben vettek részt, a két szakácsnak és mindazoknak, akik a lebonyolításban is segítségünkre voltak.

 

 

<< vissza