Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

GYERMEKNAP

Az idén július 7-én tartottuk immár szokásossá vált gyermeknapi rendezvényünket. Ismét sikerült ragyogó jó idõt kifognunk. Reggel korán kezdtük a pakolást, a közmunkások segítségével. Rövidesen álltak a sátrak, padok, a gulyáságyúban pedig a szakácsok felkészítették az ebédet.
A labdarúgó pályán megkezdõdtek a mérkõzések, melyre öt+egy fõs csapatokkal nevezhettek a gyerekek.
Megérkezett az óriáscsúszda, melyet az idén a nagy meleg miatt csak állandó locsolás mellett lehetett használni. A quad pályánál is sokan várták mikor kerülhetnek sorra. Az elektromos kisautók igazán megnyerték az apróságok tetszését.
 Vendégeink voltak az újtikosi Ezüst Sólyom íjászkör tagjai, akik segítségével gyerekek és felnõttek egyaránt kipróbálhatták az íjászatot. A sátor alatt a hûvösben Rózsa Esztella arcfestéssel kedveskedett a gyerekeknek. A pálya másik szélén Nagy Dalma a lovával érkezett, természetesen ezt is kipróbálhatták az apróságok.
Ebéd elõtt megérkeztek e tiszaújvárosi tûzoltóság munkatársai is és kezdetét vette a fergeteges habparti. A nagy sikerre és a melegre való tekintettel ezt kétszer is megismételték.
Közben elkészült az ebéd, amely slambuc és toroskáposzta volt. Desszertnek pedig kakaós, fahéjas kalácsot osztottunk és természetesen az innivalót is egész nap mi biztosítottuk.
A délután folyamán vendégünk volt egy fazekas mester, akinek a segítségével kipróbálhatták az agyagozást és a korongozást, az elkészült tárgyakat pedig mindenki hazavihette.
Itt szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik munkájukkal és adományaikkal segítették, hogy idén is megrendezhettük a gyermeknapot.

Köszönet:
Laczai Jánosnak és feleségének
Nagy Dalmának
Rózsa Esztellának
Tóth Péternek
Antal Péternek
Varga Dorinának
Polgárõrségnek
Közmunkásoknak
Megyesi Istvánnak és feleségének
DU-MI vegyesboltnak
Alapítvány Tiszagyulaházáért Alapítványnak
Dobos Lászlónénak
Hímer Sándornak és feleségének
Szarka Lászlónak
Az óvoda konyha dolgozóinak
A Polgári kistérségnek
Kékesi Istvánnak
Szincsák Istvánnak
Budai Bélának

 

 


<< vissza