Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Baptista hétvége a tiszagyulaházi Baptista ifiházban

"Engedjétek hozzám a gyermekeket, hisz ilyen az Istennek országa."

Márk 10; 14

Ennek az igének az indítatására került megrendezésre július 20-23-ig a tiszagyulaházi Baptista ifiházban való baptistahétvége Megyesi Zoltán vezetésével, ahová helyi, polgári, szederkényi, tiszadobi fiatalok (17 fõ) költözhettek be. A programokban szerepelt sport, szalonnasütés, éneklés, baptista börze. A börzén 12.200 Ft gyûlt össze, melyet egyenpólóra költenek a gyerekek. Ezek lebonyolításában Horvát Erik és Bazsa Julianna nyújtottak segítséget a debreceni gyülekezetbõl.
Szeretnék köszönetet mondani a gyülekezet, a fiatalok és a magam nevében a támogatásért és adományokért. Hálás vagyok, hogy a falu lakosai támogatják ezeket a fiatalokat.
Köszönet Mikó Zoltán Polgármester Úrnak, Tóth Péter képviselõnek, Kánai Sándornénak, Kékesi Istvánnak, Volumné Kékesi Henriettnek, Aleváné Ádám Máriának, Budainé Pázmándi Juditnak, Budai Krisztinának, Kovács Istvánnénak, Baróczi Bélának, Berkes Edinának, Rácz Tibornénak, Lukácsné Andrási Valikának, Orbán Lászlónénak, Barta Attilának, Mészáros Ernõnének.
A debreceni gyülekezet 50.000 Ft-tal támogatja a fiatalokat, melybõl szeptember 8-án Hajdúböszörményben ifjúsági találkozóra utazunk, az õszi szünetben pedig Debrecenbe.
A Jó Isten áldását kívánom mindenkinek.

Hangóné Kiss Teréz

 

<< vissza