UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 4022
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Baptista hétvége a tiszagyulaházi Baptista ifiházban

"Engedjétek hozzám a gyermekeket, hisz ilyen az Istennek országa."

Márk 10; 14

Ennek az igének az indítatására került megrendezésre július 20-23-ig a tiszagyulaházi Baptista ifiházban való baptistahétvége Megyesi Zoltán vezetésével, ahová helyi, polgári, szederkényi, tiszadobi fiatalok (17 fő) költözhettek be. A programokban szerepelt sport, szalonnasütés, éneklés, baptista börze. A börzén 12.200 Ft gyűlt össze, melyet egyenpólóra költenek a gyerekek. Ezek lebonyolításában Horvát Erik és Bazsa Julianna nyújtottak segítséget a debreceni gyülekezetből.
Szeretnék köszönetet mondani a gyülekezet, a fiatalok és a magam nevében a támogatásért és adományokért. Hálás vagyok, hogy a falu lakosai támogatják ezeket a fiatalokat.
Köszönet Mikó Zoltán Polgármester Úrnak, Tóth Péter képviselőnek, Kánai Sándornénak, Kékesi Istvánnak, Volumné Kékesi Henriettnek, Aleváné Ádám Máriának, Budainé Pázmándi Juditnak, Budai Krisztinának, Kovács Istvánnénak, Baróczi Bélának, Berkes Edinának, Rácz Tibornénak, Lukácsné Andrási Valikának, Orbán Lászlónénak, Barta Attilának, Mészáros Ernőnének.
A debreceni gyülekezet 50.000 Ft-tal támogatja a fiatalokat, melyből szeptember 8-án Hajdúböszörményben ifjúsági találkozóra utazunk, az őszi szünetben pedig Debrecenbe.
A Jó Isten áldását kívánom mindenkinek.

Hangóné Kiss Teréz

 

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.