UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 1642
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Ballagás 2012

Ismét eltelt egy év, újra összegyűltünk, hogy búcsút vegyünk a tanévtől, illetve az óvoda és az iskola legidősebb diákjaitól.

Az óvodában június 8-án, pénteken tartották a ballagást, ahonnan két nagycsoportos legény búcsúzott. Hankó Áron és Burka Kevin 13 újtikosi, tiszadobi, és polgári    társukkal szeptemberben már az újtikosi iskolában kezdik meg tanulmányaikat

Június 16-án, szombaton pedig az iskolában gyűltek össze a diákok, szülők, nagyszülők és rokonok, hogy az általános iskola 8. osztályos tanulóit köszöntsék.

Először a 7.osztályosok köszöntek el a ballagóktól, majd a nyolcadikosok búcsúja következett. Juhász Margit tagintézmény vezető beszéde után a jutalomkönyvek és oklevelek kiosztására került sor.

Ballagók névsora:

Bandula Szabina
Baróczi Bence
Deák Zsanett
Hangó Fruzsina
Jónás Mihály
Juhász Gergő
Kala Noémi
Kánai József
Karácsony Enikő
Kovács Bence
Mézes Renáta
Tábori Béla
Tóth Adrienn
Tóth Melinda
Vass Richárd

Valamennyien felvételt nyertek a következő iskolafokozatra. Igazgatónő beszédében a következőkre figyelmeztette a diákokat: "Tudnotok kell, hogy a felvétellel, csak a lehetőséget kaptátok meg a középiskolától, a lehetőséget ahhoz, hogy újabb évek munkája, a tanulás révén közel jussatok életcélotokhoz, későbbi munkátokhoz. Engedjétek magatokat tanítani, legyetek szorgalmasak, szerezzetek ismertséget és elismertséget magatoknak. Ezt várják tőletek szüleitek, ezt kérjük mi is."

Szomorú hír, hogy ebben a tanévben nem került kiosztásra sem a Ládi-Bártfay díj sem a Tiszagyulaházáért Alapítvány Talentum díja (mindkét díjat a legjobban tanuló tiszagyulaházi diák kaphatja). Az Újtikosért Alapítvány díját az idén Karácsony Enikő újtikosi tanuló kapta.
 
Nem csak a diákok búcsúztak az idei tanévtől, hanem két pedagógus is. Kékesi Istvánné és Katona Ferencné az idei évben megkezdik nyugdíjas éveik eltöltését. Mikó Zoltán polgármester köszöntötte őket ebből az alkalomból.

Juhász Margit tagintézmény vezető átadta a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet, melyet példamutató munkájukkal érdemeltek ki. Éva nénit természetesen az újtikosi iskolába járó alsós diákok is elbúcsúztatták, akik igazi meglepetéssel készültek, verssel, énekkel köszöntötték.

 
Kívánjuk, hogy erőben, egészségben, boldogságban teljenek az elkövetkező nyugdíjas évek

Az alsósok tanévzáró ünnepélyére június 21-én csütörtökön került sor. A harmadfokú hőségriadóra való tekintettel az ünnepség csak igen rövid ideig tartott.

Itt szeretnénk közölni azoknak a tiszagyulaházi diákoknak a névsorát, akik kitűnő illetve jeles tanulmányi eredményük elismeréseként jutalomkönyvben és oklevélben részesültek.

2. osztály:
Deák Sarolta
Farkas Ferenc
Szabó Dominik


4./A osztály:
Budai Vanda
Luczi Róbert
Kós János
Mikó Zsófia
Tabi Zsófia
Volüm Fanni<< vissza

 
 
UniWeb Bt.