Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Búcsúzik a tél Aprajafalván! 

"Farsang-bálon így szokás,
  Felöltöd a maskarát.
  Játszhatsz tündért, boszorkát;
  Itt mindenki jó barát."

Újra eljött egy kedvenc ünnepünk. Könnyen kitaláljátok, hogy melyik, hiszen a képek elárulják. Az egész hetünk a farsangi készülõdéssel telt. Festettünk, nyírtunk, vágtunk, ragasztottunk, díszítettünk, verseket, dalokat tanultunk.

De végre elérkezett a szerda. Alig tudtuk kivárni, hogy magunkra ölthessük a jelmezeinket, amit olyan nagy titokban készítettünk el anyával, és apával.

Vajon ránk ismernek-e a többiek? Ezen a fergeteges napon mindenki vidám, jókedvû, és vicces kedvében volt. Képzeljétek milyen csoda, hogy pózolhatunk a fényképezõgép elõtt, így azután eleget tettünk szüleink kérésének, mert szuper jó képeket készítettünk. Na, ez is meg van. Fáradozásunkat megjutalmazva megkóstoltuk a finomságokat, melyekrõl szüleink gondoskodtak.
De jól tették, ez nagyon fincsi volt.

Na, végre, most már hozzáfoghattunk a télkergetõ közös játékunknak. Fergeteges jó hangulatban énekeltünk, verseket mondtunk, és jókat táncoltunk. A nagy mulatozásban újra megéheztünk.

A finom ebéd után az igazi farsangi fánkokat majszolhattuk. De jó volt! De miután ettünk is, és ittunk is, végre eljött a próbatételek ideje. Kipróbálhattuk, ki a fürgébb kezû és ki az erõsebb.

No hiszen, itt aztán hol a lányok, hol a fiúk gyõztek.

Na és tudjátok-e mivel zárult a nap? Egy nagyon izgalmas párnacsatával ahol mi is, és a felnõttek is kiadhattuk magunkból a feszültséget.

Hurrá! - Sikerült újra, hogy ez a nap is emlékezetes maradjon a számunkra.
Köszönjük szépen mindenkinek!

Szabó Sándorné   
Tagintézmény vezetõ

fotók >>

<< vissza