Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Megkezdõdött az új tanév

Szeptember elsején az iskolában és az óvodában is kezdetét vette a 2011/2012-es tanév.

Az általános iskolában az idén nyáron igen sok munka akadt, hiszen a tavalyi tanév során kiderült, hogy a régebbi épület alatt csõtörés keletkezett, így az egész bejövõ hálózatot újra kellett vezetékelni.

A tornaterem elõtt lévõ csatorna csere is évek óta problémát okozott, az idén ezt is sikerült kicserélni. A régi épület bejárati ajtaja, az évek folyamán annyira megrongálódott, hogy használhatatlanná vált ezért egy teljesen új ajtó került beszerelésre.

A tantermek közül kettõt teljesen a többiben pedig az olajlábazatokat festették újra a közmunkások.

Már 2007- ben elkezdõdött az a pályázat melyet Juhász Margit igazgatónõ és Mikó Zoltán polgármester kezdeményezett, melyben lehetõség nyílt informatikai eszközök  beszerzésére.

A 2008/2009 évi változások miatt, amikor is Görbeháza lett az iskola gesztor települése és az õ beleegyezésükre is szükség volt a pályázat további véghezvitelére. Igazgatónõ és Polgármester Úr azonban tovább ragaszkodott a pályázathoz. Sikerült is a három településnek 17 millió Ft-ot nyernie, melybõl a mi iskolánk 4 darab interaktív táblát, 4 darab laptopot, és 6 darab asztali számítógépet kapott. Az Önkormányzat segítségével sikerült az internet hozzáférést minden tanteremben kiépíteni, így a tanulók és pedagógusok is korszerû eszközök segítségével tanulhatnak illetve taníthatnak.

A soron következõ események egyike, melyre az iskola tanulói és pedagógusai készülnek az a projekt melynek keretei között, több ország diákjai és tanárai érkeznek hozzánk, elõreláthatólag november 20-án. Az õ ellátásukhoz, vendéglátásukhoz fogjuk kérni a szülõk és a település lakóinak segítségét.

<< vissza