UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 4019
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

BALLAGÁS

Ismét eltelt egy tanév. Az óvodában, iskolában is elballagtak a végzős diákok.

Június 10-én tartották az ovisok ballagóját, ahol kilenc nagycsoportos gyermek búcsúzott el az óvónéniktől és az óvodától.

Nagy Cintia
Katonka Viktória
Cziráki Petra
Baróczi Béla
Szűcs Máté
Pásztor Kristóf
Barna Norbert
Kiss Lénárd
Bartha Erik

A gyerekek műsorral készültek az alkalomra, persze a ballagók mellett  a kisebbek is megmutatták az elmúlt hónapokban tanult verseket, táncokat, énekeket.

Június 17-én a GÚT Általános iskola újtikosi tagintézményében tartották az évzárót az iskola alsós tanulóinak. A tanévzárón Beránszki Lászlóné tagintézmény vezető számolt be az elmúlt év sikereiről, majd kiosztásra kerültek a jutalomkönyvek és oklevelek a kiválóan teljesítő diákoknak.

Nem csak a gyerekek búcsúztak a tanévtől, hanem Beránszki Lászlóné Éva néni is, aki 40 évi szolgálat után vonul nyugdíjba. Újtikos és Tiszagyulaháza polgármestere köszöntötte őt e nemes alkalomból, illetve Juhász Margit a tiszagyulaházi tagintézmény vezetője adta át a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.

Másnap 18-án szombaton aztán a tiszagyulaházi tagintézményben volt a ballagás és a tanévzáró, ahol 31 diák búcsúzott el diáktársaitól, tanáraitól és iskolájától.
Itt is kiosztásra kerültek a jutalom könyvek, azonban jóval kevesebb számban mint az alsósoknál. A  felsős tanulók közül  sokan nem vették komolyan a tanulást, nem tettek meg mindent, hogy minél jobb eredményt érjenek el, ezért fordulhatott elő, hogy igen magas lett a bukások száma.

Természetesen voltak akik kiválóan teljesítettek nem csak az idei évben, hanem végig  az iskolai évek alatt.

A ballagó diákok közül hárman, Herbák Helga, Barkaszi Gabriella, és Székely Anita kapták  Tiszagyulaházáért Alapítvány Talentum díját (5000 Ft.), melyet Katona Ferencné az Alapítvány kuratóriumának elnöke adott át.

Az Újtikosért Alapítvány díját Zöldi Szabolcs újtikosi tanuló kapta. A díjakat a gyerekek példamutató magatartásukért és kiváló tanulmányi eredményeikért kapták.

Az újtikosi iskola "Papp Sándor Alapítványi díját" az idén Kovács Nikoletta újtikosi tanuló kapta, az elmúlt nyolc tanévben nyújtott teljesítményéért.
A tavalyi évhez hasonlóan az idén is kiosztásra került a "Ládi-Bártfay díj", melyet kiváló tanulmányi eredményéért és példamutató magatartásáért Székely Anita kapott. A díjat Ládiné Bártfay Valéria adta át.

A mi iskolánkból is elballagott egy pedagógus Tamás Antalné, aki szeptember elsejétől nyugdíjba  vonul. Őt köszöntötték kollégái, a két település polgármesterei, majd Juhász Margit tagintézmény vezető neki is átnyújtotta a Minisztérium  Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.

óvodai ballagás fotók >>

iskolai ballagás fotók >>

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.