Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Gyermeknap Tiszagyulaházán

A szélsõséges idõjárás miatt, az idei gyermeknapot kicsit megkésve július 17-én rendeztük meg. Érdemes volt várni erre a napra, hiszen ragyogó jó idõt sikerült kifognunk.

Délelõtt 10 órára hívtuk a gyerekeket a sportpályára, ahol egész nap ingyenes óriáscsúzda, vetélkedõk, ügyességi versenyek, foci, lovaglás, arcfestés, papírsárkány készítés várta õket.

Szintén délelõtt érkeztek a tiszaújvárosi tûzoltó parancsnokság autójai, melybe beülhettek a gyerekek, majd a rekkenõ hõségben igazán friss felüdülést jelentett vizes bemutatójuk, melyben kedvükre pancsolhattak nem csak az apróságok, hanem a felnõttek is.

Délre aztán elkészült üstben a finom slambuc, majd ebéd után ötszáz darab palacsintát osztottunk szét és minden gyerek egy tábla csokoládét is kapott.
A délután folyamán még a rendõrautó megtekintése és  csikós bemutató várta az érdeklõdõket.

Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik anyagilag, illetve felajánlásaikkal támogatták rendezvényünket.

Köszönet mindazoknak akik munkájukkal járultak hozzá, hogy gyermekeink felhõtlenül szórakozzanak ezen a napon, és itt szeretnénk külön köszönetet mondani a tiszagyulaházi polgárõröknek, akik az egész nap folyamán a szervezésben és a lebonyolításban is segítségemre voltak.

A gyermeknapon készült képek megtekintéséhez kattintson ide!

Budainé Pázmándi Judit