UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 2984
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Gyermeknap Tiszagyulaházán

A szélsőséges időjárás miatt, az idei gyermeknapot kicsit megkésve július 17-én rendeztük meg. Érdemes volt várni erre a napra, hiszen ragyogó jó időt sikerült kifognunk.

Délelőtt 10 órára hívtuk a gyerekeket a sportpályára, ahol egész nap ingyenes óriáscsúzda, vetélkedők, ügyességi versenyek, foci, lovaglás, arcfestés, papírsárkány készítés várta őket.

Szintén délelőtt érkeztek a tiszaújvárosi tűzoltó parancsnokság autójai, melybe beülhettek a gyerekek, majd a rekkenő hőségben igazán friss felüdülést jelentett vizes bemutatójuk, melyben kedvükre pancsolhattak nem csak az apróságok, hanem a felnőttek is.

Délre aztán elkészült üstben a finom slambuc, majd ebéd után ötszáz darab palacsintát osztottunk szét és minden gyerek egy tábla csokoládét is kapott.
A délután folyamán még a rendőrautó megtekintése és  csikós bemutató várta az érdeklődőket.

Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik anyagilag, illetve felajánlásaikkal támogatták rendezvényünket.

Köszönet mindazoknak akik munkájukkal járultak hozzá, hogy gyermekeink felhőtlenül szórakozzanak ezen a napon, és itt szeretnénk külön köszönetet mondani a tiszagyulaházi polgárőröknek, akik az egész nap folyamán a szervezésben és a lebonyolításban is segítségemre voltak.

A gyermeknapon készült képek megtekintéséhez kattintson ide!

Budainé Pázmándi Judit

 
 
UniWeb Bt.