UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 3190
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Évzáró ballagás Aprajafalván

" Amit csak hallok - elfelejtem
  Amit látok - megismerem
  Amit csinálok - megtanulom."

Lázas készülődéssel várták az ovisok június 4-ét, hiszen erre a napra hívogatták a szülőket, nagyszülőket, vendégeket az évzáró és ballagás ünnepélyükre. A rendezvény lebonyolítására az óvodában került sor. Családias légkörben, jó hangulatban a "Pünkösdölés" keretében: versekkel, dalokkal, mesével, tánccal, és csokorba szedett kedvenc mozgásos játékokkal zajlottak az események.

"A nagy idő elérkezett:
 búcsúznak a hat- hétévesek,
 Búcsúznak az óvodától,
 Mint fészkétől fecsketábor."

A hét ballagó gyermek búcsút vett Aprajafalva lakóitól, az óvónéniktől és dajkanénitől. A búcsúzást hol pityergés, hol szomorú tekintet kísérte, megélve és megértve a helyzetet. E kisgyermekek életében lezárult egy igen jelentős korszak, mellyel ki-ki saját képességéhez igazodva kamatoztatja az itt megszerzett tudást. Ezen: megszerzett készségek, képességek és szülői támasz segítenek, és támogatják a gyermekek sikeres iskolai kezdését.

Ehhez a szeptemberi zökkenőmentes iskolakezdéshez kívánok a gyermekeknek, szülőknek és leendő nevelőknek sok-sok mosolyt, kedvességet, segítőkészséget, tiszteletet, tudást és szeretetet.

Megragadom az alkalmat, és itt mondok köszönetet mindazoknak, akik adományaikkal, lehetőségeikkel nyújtottak támaszt a mindennapok nyugodt megéléséhez. (Fenntartó, Szülők, Nagyszülők, Tiszagyulaházáért Alapítvány, Élelmiszer-bolt és a Falu Lakosai.)

Végezetül kívánok minden kisgyermeknek és olvasónak: gondtalan nyarat és jó egészséget családja körében!

Szabó Sándorné
   Tag.Int.Vezető

<<  vissza

 
 
UniWeb Bt.