Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/ 392 103

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Évzáró ballagás Aprajafalván

" Amit csak hallok - elfelejtem
  Amit látok - megismerem
  Amit csinálok - megtanulom."

Lázas készülõdéssel várták az ovisok június 4-ét, hiszen erre a napra hívogatták a szülõket, nagyszülõket, vendégeket az évzáró és ballagás ünnepélyükre. A rendezvény lebonyolítására az óvodában került sor. Családias légkörben, jó hangulatban a "Pünkösdölés" keretében: versekkel, dalokkal, mesével, tánccal, és csokorba szedett kedvenc mozgásos játékokkal zajlottak az események.

"A nagy idõ elérkezett:
 búcsúznak a hat- hétévesek,
 Búcsúznak az óvodától,
 Mint fészkétõl fecsketábor."

A hét ballagó gyermek búcsút vett Aprajafalva lakóitól, az óvónéniktõl és dajkanénitõl. A búcsúzást hol pityergés, hol szomorú tekintet kísérte, megélve és megértve a helyzetet. E kisgyermekek életében lezárult egy igen jelentõs korszak, mellyel ki-ki saját képességéhez igazodva kamatoztatja az itt megszerzett tudást. Ezen: megszerzett készségek, képességek és szülõi támasz segítenek, és támogatják a gyermekek sikeres iskolai kezdését.

Ehhez a szeptemberi zökkenõmentes iskolakezdéshez kívánok a gyermekeknek, szülõknek és leendõ nevelõknek sok-sok mosolyt, kedvességet, segítõkészséget, tiszteletet, tudást és szeretetet.

Megragadom az alkalmat, és itt mondok köszönetet mindazoknak, akik adományaikkal, lehetõségeikkel nyújtottak támaszt a mindennapok nyugodt megéléséhez. (Fenntartó, Szülõk, Nagyszülõk, Tiszagyulaházáért Alapítvány, Élelmiszer-bolt és a Falu Lakosai.)

Végezetül kívánok minden kisgyermeknek és olvasónak: gondtalan nyarat és jó egészséget családja körében!

Szabó Sándorné
   Tag.Int.Vezetõ

<<  vissza