Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Búcsúzik a tél Aprajafalván!

"Elegünk van már a télbõl,
Hóból, fagyból, hideg szélbõl.
Huss te tél, huss te tél,
Jön a tavasz, utolér!"

Lázas készülõdés, tervezgetés és a várakozás feszült pillanatai elõzték meg a farsangi mulatozást.
Készítettünk dobokat, csörgõket, sípokat a tél elkergetéséhez, a csoportszoba díszítéséhez krepp-papírokat és lampionokat hajtogattunk, a táblák díszítéséhez farsangi szemüvegeket festettünk, és bohóc álarcot ragasztottunk.
Ellátogatott hozzánk újra Debrecenbõl az "Ákom-bákom" bábcsoport, mely a "Bohócfarsang" címû bábelõadással örvendeztetett meg bennünket. A tréfa, móka, kacagás jegyében zajlott a tél kergetõ várva-várt nap. Ötletesebbnél, ötletesebb jelmezekbe bújtak az ovisok, és szívesen pózoltak a fényképük készítésekor. Az ünneplés, a csoportok mûsorainak bemutatkozásával folytatódott.

Megérkezett a titokzatos ajándékcsomag is, melynek felfedése rendkívül izgalmas, jó hangulatban zajlott. Megjelentek Hamupipõke segítõi is, akik válogattak, kincseket gyûjtöttek. A felnõttek elõadásában életre kelt a "Mese a falánk tyúkocskáról" címû elõadás.
Táncmulatsággal, kergetõzéssel folytatódott és zárult a nap e jeles eseménysorozata.

Kedves Szülõk!

Köszönet és hála az illatozó finom süteményekért, a zamatos jóízû üdítõkért, amivel e jeles nap színvonalát, és jó hangulatát újra és újra támogattátok. Nagyon jó érzés megtapasztalni, hogy a kis közösség segítõ és jó szándékú szülõkbõl tevõdik össze, akik fontosnak tartják az ott élõk, és tevékenykedõk munkáját.

Szabó Sándorné

<< vissza