UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 1284
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

A sportnapról

2008. augusztus 10-én került megrendezésre az I. Tiszagyulaházi Sportnap. Úgy gondoltuk mi szervezők, hogy beszámozzuk a rendezvényt, mivel hagyományt szeretnénk teremteni, s jövőre is megrendezzük. Röviden leírjuk, mivel is töltötték el a sportolni vágyók az idejüket.

A nap nagy részét a futballmérkőzések tették ki, mely nagy sikert aratott a focizni vágyók körében. Összesen 6 csapat nevezett: Tiszadobról a futballegyesület részéről az ifjúsági és a felnőtt csapat, egy újtikosi csapat, egy polgári csapat és kettő helyi csapat. A győztes a polgáricsapat lett, az első három helyezett kupát kapott díjazásul. A mérkőzéseket a nap folyamán Lázár Anett vezette.


A győztes csapat

A gyerekek részére kincskereső játékot szerveztünk a játszótéren, nekik mini focipályát is készítettünk. A nap folyamán lehetett ping-pongozni, s aki kedvet kapott a paint-ball játékhoz, egész nap lövöldözhetett és lovagolhatott.

Délután a kutyaszépségversenyt rendeztünk. Nagyon sok szép helyi kutyust mutattak be a gazdik. A zsűri Hornyák István kutyáját találta a legszebbnek.

Ezután önvédelmi és harcművészeti bemutatót láthattak a jelenlévők. Alföldi Tamás személyi edző és Horváth Zsolt, mindketten többszörös Thai-boksz világbajnokok szórakoztatták a közönséget.

A főzőversenyen mindössze három nevezés történt. Így mindhárom szakács díjat nyert, sorrendben: Budai Béla, Megyesi Istvánné és Kékesi István. Azok, akik kilátogattak a rendezvényre, nagyon jól érzeték magukat. Jövőre megpróbáljuk még jobban megszervezni, s még több sportlehetőséget biztosítani a lakosságnak.
A szervezésben, a sportpálya előkészítésében (fűnyírás) és a pakolásban sokak segítettek, a polgárőrség tagjai is kivették a részüket a munkából.
Köszönjük az alábbi személyeknek a segítséget:
Megyesi Istvánné és családja, Szabó Mihály, Tóth Gyuláné, Tóth Gyula, Madarász Lajos, Józsa Sándor, Czaga Béla, Kapus István, Budainé Pázmándi Judit, Fehér Gyula, Mikó Zoltán, Rózsa Esztella.
Külön köszönjük Deák Zoltán vállalkozó segítségét a kapuk és egyéb dolgok szállításáért, és a Laczai család segítségét, amiért jóvoltukból áramot kaptunk a büféhez, és vizet a főzéshez.

A szervezők: Panda Sportegyesület, Tiszadobi Sportegyesület, Jancsó László és Kapus Istvánné

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.