Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

A sportnapról

2008. augusztus 10-én került megrendezésre az I. Tiszagyulaházi Sportnap. Úgy gondoltuk mi szervezõk, hogy beszámozzuk a rendezvényt, mivel hagyományt szeretnénk teremteni, s jövõre is megrendezzük. Röviden leírjuk, mivel is töltötték el a sportolni vágyók az idejüket.

A nap nagy részét a futballmérkõzések tették ki, mely nagy sikert aratott a focizni vágyók körében. Összesen 6 csapat nevezett: Tiszadobról a futballegyesület részérõl az ifjúsági és a felnõtt csapat, egy újtikosi csapat, egy polgári csapat és kettõ helyi csapat. A gyõztes a polgáricsapat lett, az elsõ három helyezett kupát kapott díjazásul. A mérkõzéseket a nap folyamán Lázár Anett vezette.


A gyõztes csapat

A gyerekek részére kincskeresõ játékot szerveztünk a játszótéren, nekik mini focipályát is készítettünk. A nap folyamán lehetett ping-pongozni, s aki kedvet kapott a paint-ball játékhoz, egész nap lövöldözhetett és lovagolhatott.

Délután a kutyaszépségversenyt rendeztünk. Nagyon sok szép helyi kutyust mutattak be a gazdik. A zsûri Hornyák István kutyáját találta a legszebbnek.

Ezután önvédelmi és harcmûvészeti bemutatót láthattak a jelenlévõk. Alföldi Tamás személyi edzõ és Horváth Zsolt, mindketten többszörös Thai-boksz világbajnokok szórakoztatták a közönséget.

A fõzõversenyen mindössze három nevezés történt. Így mindhárom szakács díjat nyert, sorrendben: Budai Béla, Megyesi Istvánné és Kékesi István. Azok, akik kilátogattak a rendezvényre, nagyon jól érzeték magukat. Jövõre megpróbáljuk még jobban megszervezni, s még több sportlehetõséget biztosítani a lakosságnak.
A szervezésben, a sportpálya elõkészítésében (fûnyírás) és a pakolásban sokak segítettek, a polgárõrség tagjai is kivették a részüket a munkából.
Köszönjük az alábbi személyeknek a segítséget:
Megyesi Istvánné és családja, Szabó Mihály, Tóth Gyuláné, Tóth Gyula, Madarász Lajos, Józsa Sándor, Czaga Béla, Kapus István, Budainé Pázmándi Judit, Fehér Gyula, Mikó Zoltán, Rózsa Esztella.
Külön köszönjük Deák Zoltán vállalkozó segítségét a kapuk és egyéb dolgok szállításáért, és a Laczai család segítségét, amiért jóvoltukból áramot kaptunk a büféhez, és vizet a fõzéshez.

A szervezõk: Panda Sportegyesület, Tiszadobi Sportegyesület, Jancsó László és Kapus Istvánné

<< vissza