UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 1205
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Gyermeknap

A világ számos országában május utolsó vasárnapja a gyermekeké. Szerettük volna mi is emlékezetessé tenni számukra ezt a napot. Hogy ne ütközzenek a programjaink a környező városok gyermeknapi rendezvényeivel, május 24-én, szombatra hívtuk és vártuk a gyerekeket egy kis vidám összejövetelre.

Kapus Józsefnek köszönhetően a gyerekek a napot sétakocsikázással kezdték. Több turnusban kocsizták körbe a falut, közben Józsi bácsi megmutatta nekik otthoni jószág állományát, a nemrég született kisbocit, aminek főleg az ovisok nagyon örültek.

A Művelődési ház előtti placcon Katona Ferencné, Éva néni várta a rajzolni vágyókat, akik színes krétával rajzoltak szebbnél szebb alkotásokat.

Dél felére kellőképpen megéheztek a gyerekek. Fornettis süteményekkel, szendviccsel és üdítőkkel kínáltuk őket az iskola ebédlőjében.

A legnagyobb sikere az arcfestésnek volt. Rózsa Esztella 7. osztályos tanuló keze nyomán egymás után születtek a remekművek.

A délelőtt folyamán ellátogatott hozzánk Molnár Erzsébet. Sokaknak ismerős lehet a neve, hiszen a polgári rendezvények állandó szereplője, ahol is gitárjával és énekével szórakoztatja a közönséget.


A mi gyermekeinket is gyermekdalokkal, énekekkel kápráztatta el. Nem állnak tőle távol a kicsik, mert óvónőként dolgozik. Biztosan emlékeznek is rá a nagyobb gyermekek, hiszen egy rövid ideig a mi óvodánkban is dolgozott. Ezért is vállalt el szívesen vendégszereplést nálunk.

A tantermekben és a tornateremben számos elfoglaltság közül választhattak a lurkók. Volt gyöngyfűzés, csuhébáb készítés, arcfestés, gyurmázás, ügyességi versenyek.

Ügyességi és akadályversenyekkel Dobos Lászlóné várta a gyerekeket.

Az újtikosi Deák Józsefné fantasztikus gyöngyfűzési technikákat mutatott az érdeklődőknek. Magával hozta néhány saját kezűleg fűzött nyakláncát és karkötőjét, amelyben mindnyájan gyönyörködhettünk.

Tamás Antalné, Gizike nénivel csuhé babákat készítettek.

Reméljük, mindenki jól érezte magát, sikerült néhány önfeledt órát együtt eltölteni.

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik segítettek a gyermeknap lebonyolításában: Dobos Lászlónénak, Kapus Istvánnénak, Deák Józsefnének, Czaga Bélánénak, Szép Jánosnénak, Tóth Gyulánénak, Kapus Józsefnek, Nagy Zoltánnénak, Mezei Jánosnénak, Szabó Sándornénak, Katona Ferencnének, Rózsáné Kovács Katalinnak, Tamás Antalnénak.

Végül szeretném megköszönni a Fornetti cégnek, hogy idén is 10 kg süteménnyel támogatta gyermeknapi rendezvényünket.

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.