Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

Gyermeknap

A világ számos országában május utolsó vasárnapja a gyermekeké. Szerettük volna mi is emlékezetessé tenni számukra ezt a napot. Hogy ne ütközzenek a programjaink a környezõ városok gyermeknapi rendezvényeivel, május 24-én, szombatra hívtuk és vártuk a gyerekeket egy kis vidám összejövetelre.

Kapus Józsefnek köszönhetõen a gyerekek a napot sétakocsikázással kezdték. Több turnusban kocsizták körbe a falut, közben Józsi bácsi megmutatta nekik otthoni jószág állományát, a nemrég született kisbocit, aminek fõleg az ovisok nagyon örültek.

A Mûvelõdési ház elõtti placcon Katona Ferencné, Éva néni várta a rajzolni vágyókat, akik színes krétával rajzoltak szebbnél szebb alkotásokat.

Dél felére kellõképpen megéheztek a gyerekek. Fornettis süteményekkel, szendviccsel és üdítõkkel kínáltuk õket az iskola ebédlõjében.

A legnagyobb sikere az arcfestésnek volt. Rózsa Esztella 7. osztályos tanuló keze nyomán egymás után születtek a remekmûvek.

A délelõtt folyamán ellátogatott hozzánk Molnár Erzsébet. Sokaknak ismerõs lehet a neve, hiszen a polgári rendezvények állandó szereplõje, ahol is gitárjával és énekével szórakoztatja a közönséget.


A mi gyermekeinket is gyermekdalokkal, énekekkel kápráztatta el. Nem állnak tõle távol a kicsik, mert óvónõként dolgozik. Biztosan emlékeznek is rá a nagyobb gyermekek, hiszen egy rövid ideig a mi óvodánkban is dolgozott. Ezért is vállalt el szívesen vendégszereplést nálunk.

A tantermekben és a tornateremben számos elfoglaltság közül választhattak a lurkók. Volt gyöngyfûzés, csuhébáb készítés, arcfestés, gyurmázás, ügyességi versenyek.

Ügyességi és akadályversenyekkel Dobos Lászlóné várta a gyerekeket.

Az újtikosi Deák Józsefné fantasztikus gyöngyfûzési technikákat mutatott az érdeklõdõknek. Magával hozta néhány saját kezûleg fûzött nyakláncát és karkötõjét, amelyben mindnyájan gyönyörködhettünk.

Tamás Antalné, Gizike nénivel csuhé babákat készítettek.

Reméljük, mindenki jól érezte magát, sikerült néhány önfeledt órát együtt eltölteni.

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik segítettek a gyermeknap lebonyolításában: Dobos Lászlónénak, Kapus Istvánnénak, Deák Józsefnének, Czaga Bélánénak, Szép Jánosnénak, Tóth Gyulánénak, Kapus Józsefnek, Nagy Zoltánnénak, Mezei Jánosnénak, Szabó Sándornénak, Katona Ferencnének, Rózsáné Kovács Katalinnak, Tamás Antalnénak.

Végül szeretném megköszönni a Fornetti cégnek, hogy idén is 10 kg süteménnyel támogatta gyermeknapi rendezvényünket.

<< vissza