UNISON - Tiszagyulaháza
 
Látogatók száma: 48
 
Közbiztonsági nap Tiszagyulaházán!
 


www.petegisz.hu
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tiszagyulaházán
 
 

Pályázati felhívás


Tiszagyulaháza Község Önkormányzata Képviselő-testülete munkahelyteremtés céljára értékesítésre meghirdeti a kizárólagos tulajdonát képező tiszagyulaháza  379. hrsz-ú, valóságban Tiszagyulaháza, Kossuth u. 73. szám alatti ingatlanát (Polgármesteri Hivatal épülete).


Az ingatlan adatai:
Telek mérete: 1200 m2
Felépítmény: Irodaépület ( 300 m2)+ garázs (62  m2).
Az épület kétszintes, a földszinten előtér, 2 db irodahelyiség, tárgyalóterem, vizesblokk, lépcsőház, az emeleten 6 db irodahelyiség, teakonyha, irattár, folyosó található.
Az ingatlan teljes közművel ellátott.

Pályázni az ingatlanra adott nettó vételi ár zárt borítékban történő leadásával lehet 2008. július 30-án 16.00 óráig. A vételi ár mellett meg kell jelölni az ingatlan hasznosítási célját, a foglalkoztatni kívánt dolgozói létszámot, a tevékenység megkezdésének várható idejét.

A pályázatokat személyesen, vagy postán kell benyújtani Tiszagyulaháza Községi Önkormányzat, 4097 Tiszagyulaháza, Kossuth u. 73. sz. levelezési címre, a zárt borítékon fel kell tüntetni, hogy "Pályázat a Hivatal épületére".

A pályázatok elbírálásáról a Képviselő-testület legkésőbb 2008. szeptember 15-ig dönt. A testület az összességében legjobb ajánlatot tevővel köt szerződést.

A testület fenntartja a jogot, hogy érvényes pályázat esetén is eredménytelennek nyilvánítsa a pályázatot.

Az ingatlan megtekinthető hivatali munkaidőben a helyszínen.

További információ kérhető: Mikó Zoltán polgármester
                                               Tel.: 52/ 391-990

<< vissza

 
 
UniWeb Bt.