Tiszagyulaháza, Kossuth utca 73.

+36 52/391-990

ÜDVÖZÖLJÜK

TISZAGYULAHÁZA

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

A helyi vöröskereszt hírei

A vöröskereszt egyik, talán legfontosabb szerepe a véradások szervezése. Ilyenkor mindig a beteg, életveszélyben lévõ emberek jutnak eszünkbe, akik legdrágábbat, az életüket köszönhetik a karjukat önként nyújtó véradóknak. Õk azok, akik köszönetet, hálát sem várnak el, csak segíteni szeretnének. Mégis fontos a társadalmi megbecsülés. Minden év novemberében országszerte köszöntik õket.

Több alkalommal nyújtottunk át emléklapokat, ajándékokat mi is a többszörös véradóknak a falunapokon. Az idén úgy gondoltuk, hogy méltóbb ünnepséget szervezünk nekik. Április 4-én délután 1700-ra vártuk a mûvelõdési házba az elmúlt években vért adókat.

Kapus Istvánné a helyi véradásszervezõ köszöntötte a megjelenteket, majd Mikó Zoltán polgármester, a helyi vöröskereszt alapszervezetének elnöke a véradások jelentõségérõl szólt. Izsoó László a területi szervezet titkára igen jelentõsnek ítélte a véradásszervezést, hiszen a mi eredményeink voltak a legjobbak a területünkön.

Emléklapot, ajándékot adtunk át:
Somogyi Elekné                                10-szeres
Budainé Pázmándi Judit                     10-szeres
Udvarnoki László                               10-szeres
Berkes Ferenc                                  10-szeres
Balogh János                                    20-szoros
Józsa Sándor                                    20-szoros
Kapus István                                     30-szoros            véradóknak.

Ezen az estén szerettük volna megköszönni önzetlenségét Türk Erikának is, aki 25-ször adott vért. Sajnos ezzel elkéstünk. Õ már nem lehet közöttünk. Helyette fia, Attila vett részt a rendezvényen.

Színvonalas mûsort adott a Magyar Gimnasztráda polgári csoportja. Közremûködött még: Budai Judit, Radics Vivien, Radics Krisztián, Horváth Dorottya, Pankó Péter.

Finom falatokról az óvoda konyha dolgozói gondoskodtak. A megvendégelés közben jó hangulatú beszélgetések zajlottak a jelenlévõk között.
Remélhetõleg lesz alkalmunk jövõre is találkozni. Köszönetet szeretnénk mondani mindazoknak, akik segítséget nyújtottak az est sikeres lebonyolításához.

Dobos Lászlóné

<< vissza